Seminars van Eelco de Boer

"Breakthrough Blueprint"
met Dean Jackson
op 1 & 2 juli +
5 augustus 2020

Op 1 & 2 juli 2020 zal er een bijzonder evenement plaatsvinden, genaamd de Breakthrough Blueprint van de ‘marketingboeddha’ himself: Dean Jackson!

Normaal gezien zou het de 4e keer worden dat we dit event in Amsterdam organiseren. VRIJWEL ELKE deelnemer van Breakthrough Blueprint 2019 zal wederom deelnemen, zo baanbrekend was het… 😉

Alleen is het in het huidige klimaat niet verstandig om allemaal samen te komen op kantoor. Daarom gaan we iets heel bijzonders doen…

dean jackson breaktrough blueprint event

De 2 dagen zijn exact zoals Dean is… Relaxed

Dean zal 2 dagen met een klein groepje ondernemers werken aan zijn “Before/During/After units” en hij zal zich richten op het toepassen van zijn “8 Profit Activators” voor je business… En een derde dag op 5 augustus om het allemaal samen te laten komen voor een perfect actieplan.

Onlangs heeft hij zijn Breakthrough Blueprint voor het eerst virtueel gedaan en hij is extreem enthousiast 🙂 Het voelde alsof iedereen in dezelfde kamer zat!

Hij heeft een compleet “Breakthrough Blueprint” process waar hij doorheen gaat wanneer hij 1 op 1 met ondernemers werkt en tijdens de beide dagen gaat hij hier veel dieper op in om deze “8 Profit Activators” specifiek voor JOUW business toe te passen met veel “1 op 1’s”, om voor jou effectieve “lead generation campaigns, conversion sequences, maffia offers en referral processes” in te richten.

In plaats van dat we het dit jaar in Amsterdam gaan doen, doet hij het dit jaar in zijn “Virtual Breakthrough Room”… zodat je kunt blijven waar je nu bent, of waar je maar wilt zijn (zolang er maar een goede internetverbinding is) en je kunt focussen op je business op een toegewijde manier.

Ik denk dat dit de perfecte omgeving is om echte te focussen op je business… We kunnen er niet op wachten voor jou om het te ervaren!

Dit unieke evenement zal plaatsvinden op 1 en 2 juli 2020… plus een extra dag op 5 augustus om alles te koppelen en te implementeren.

Zou supertof zijn als jij er ook bij bent. Dit wordt mijn 5e keer dat ik em ga volgen en elk jaar is het voor mij een ijkpunt en opfrisser voor de geniale strategieën die Dean te delen heeft.

De investering is 5000 euro voor de 2daagse mastermind plus de extra dag op 5 augustus. Mocht je dit willen uitspreiden over 3 maandtermijn is dat ook prima.

Enige wat ik nu hoef te weten of ik een plaatsje voor je bezet moet houden, we zijn al bijna vol.

Klik hier om je direct aan te melden voor Dean Jackson’s Breakthrough Blueprint! 

 

Bekijk hieronder de 3 vlogs van de eerste Breakthrough Blueprint in Amsterdam

Laat me weten of je “IN” bent door me een mailtje te sturen op info@winst.nl, of meld je direct aan via DEZE LINK!

Menu